TAPAS, PAPRIKA-ROLLETJES MET GEITENKAAS.

1 20 1 5
Aantal personen:
  • 2 grote rode paprika's
  • 4 eetl olijfolie
  • citroenrasp
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 2 takjes verse oregano
  • peper
  • cocktail-prikkers
  1. Was de paprika's, maak ze schoon en snij ze in de lengte in 8 stukken..
  2. Verhit in een pan 3 eetlepels olie en stoof de paprika's afgedekt in circa 10 minuten gaar.
  3. Intussen citroen schoon boenen en 1 theelepel schil er dun afraspen.
  4. Boven een kom de geitenkaas verkruimelen.
  5. Oregano erboven fijn knippen.
  6. Geraspte citroenschil en 1 eetlepel olie er door scheppen
  7. .
  8. Op smaak brengen met enkele druppels citroensap en veel peper
  9. .
  10. Op elk stuk paprika een eetlepel geitenkaas scheppen.
  11. Paprika's oprollen, aan smalle kant beginnen
  12. .
  13. In elk rolletje een cocktailprikker steken.
  14. Rolletjes in een lage schaal leggen en circa 2 uur laten staan.
kok Kimberley