Tajine met stoofvlees

40 180 2 5
Aantal personen:
  • 600g stoofvlees
  • 2 wortelen
  • 1 courgette
  • 2 rapen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • rundsbouillonketeltje
  • verse koriander
  • kruiden: komijn, paprika, curry, peper & zout
  1. Zet een tajinepot op een hoog vuur en warm de olijfolie op.
  2. Stoof het vlees aan en voeg alle kruiden toe.
  3. Snij de groenten in grote stukken.
  4. Doe de paprika, tomaten, wortelen en de ui mee in de pot.
  5. Zet alles onder water en voeg de rundsbouillon toe.
  6. Draai het vuur lager en laat dit 2,5u tot 3u pruttelen met het deksel erop.
  7. Voeg de raapjes na 1,5u toe en de courgette na 2u.
  8. Werk af met verse koriander
talleke001