Tagliolini carbonara

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 gram gerookte spekreepjes
  • 1 witte ui
  • 200 gram prinsessenbonen
  • 1 tl zeezout
  • 250 gram verse tagliolini
  • 2 eieren
  • zwarte peper
  1. breng een pan met 1EL zeezout aan de kook. Voeg de verse pasta toe en laat in 4 à 5 minuten garen. bak ondertussen de spekreepjes in een braadpan (zonder boter of olie) totdat ze knapperig zijn. Schep de spekreepjes uit de pan. Maar laat het vet in de pan achter. Snij de ui doormidden en daarna in plakjes. Voeg ze samen met de ui aan het spekvet toe en bak ze 10 minuten op een laag vuur. voeg de spekreepjes toe en zet opzij. Kluts het ei in ene kommetje en voeg flink wat zwarte peper toe. (12 maal draaien met de pepermolen). Giet de pasta af en meng het ei door de pasta. Voeg de spekreepjes toe. serveer met geraspte parmezaan
NelekeP