Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia

68 30 3 5
Aantal personen:
  • 300 gram tagliatelle
  • 100 gram Philadelphia Light
  • 1 eetlepel olie
  • 350 gram gekookte tijgergarnalen (gekoeld of bevroren)
  • 2 theelepels Thaise rode currypasta
  • 2 eetlepels droge witte wijn
  • 400 gram tomatenstukjes
  • Een handvol gehakte korianderblaadjes
  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  2. Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  3. Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  4. TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
  5. Voedingstip: U kunt het zoutgehalte verminderen door de garnalen te vervangen door gekookte kip of groenten naar keuze. Iets minder currypasta gebruiken, helpt ook.
jho123