Tagliatelli met gerookte zalm in kruidenroom

14 20 4 5
Aantal personen:
  • 3 à 500 gr tagliatelli
  • 200 gr gerookte zalm
  • 25 cl room (of lightroom)
  • 1 pakje tuinkruiden diepvries
  • 2 sjalot
  • 1,5 glas droge witte wijn
  • spaghettikruiden + peper
  1. Deegwaren koken in zoutwater + 2 eetlep olie
  2. Afgieten, even koud water doorspoelen, terug opstoven met klont roomboter
  3. Spaghettikruiden naar smaak
  4. De sjalot glanzig laten stoven in boter, ev wat water toevoegen (niet bruin bakken)
  5. Wijn toevoegen en wat laten inkoken
  6. De room en nog even zachtjes laten sudderen
  7. Zalm toevoegen en direct opdienen op verwarmd bord
  8. ev stokbrood en zeker glaasje wijn niet vergeten
  9. smakelijk
suzanne jacobs