tagliatelli met gehakt en gele currysaus

13 50 2 5
Aantal personen:
  • 500 gr varken/rundsgehakt
  • 1 pak soyascheuten
  • 2 dikke ajuinen
  • bakboter
  • 1 groene paprika
  • 1 busseltje peterselie
  • 250 gr champignons
  • peper en zout
  • 1 pak groene tagliatelli
  • 3 zakjes currysaus knorr
  1. Men neme een grote kookpot, boter erin, ajuin aanstoven en gehakt mee rul aanbakken. Kruiden met peper en zout. De in kleine blokjes gesneden groene paprika, de fijn gesneden champignons en de gehakte peterselie aan het gehakt toevoegen. Dit alles 30 min laten sudderen op een zacht vuurtje. De hele zak sojascheuten toevoegen en nog 5 min laten pruttelen. Kook de tagliatelli zoals op de verpakking staat, en maak de currysaus van de drie zakjes. Verse currysaus mag natuurlijk ook!!!!! Serveren : neem een groot diep bord, leg de tagliatelli mooi in het midden, schep het gehaktmengsel erop en werk af met goed wat currysaus Versier met een paar blaadjes dagon.
  2. DIT GAAT ZEKER IN DE SMAAK VALLEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peggie