tagliatelli met boursin en kip

108 20 4 5
Aantal personen:
  • 300 à 350 gram tagliatelli
  • 2 halve kipfilets
  • 250 gram champignons
  • 1 potje boursin cuisine(look met fijne kruiden)
  • 2 eetl. solo vloeibaar
  • petersellie
  • kippenkruiden,peper en zout
  • half doosje room
  • eventueel witte maizea roux
  1. -snij de kipfilets in blokjes en wentel ze in de kipkruiden om en voeg peper en zout toe.
  2. -snij de champignons
  3. -bak de kipfilets een 5 tal minuutjes in de solo en voeg dan de champignons toe laat het geheel nog even suderren.
  4. -kook ondertussen de tagliatelli
  5. -voeg bij de kipfilets de boursin cuisine en laat even opkoken en voeg er dan de room bij en de petersellie
  6. -vindt je de saus te dun voeg er dan nog wat witte maizea roux aan toe
  7. -voeg er op het laatst de tagliatelli aan toe en roer om TIP: is ook heel lekker met de rode boursin cuisine
dunja