Tagliatelli mare

23 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 g oesterzwammen
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g grijze garnalen
  • 2 filets zalm
  • 250 g tagliatelli
  • 3 eetlepels olijfolie
  1. Wrijf de oesterzwammen schoon en snij in brede linten.
  2. Kuis het knoflookteentje en versnipper.
  3. Roerbak de oesterwammen gaar in olijfolie met de knoflook.
  4. Kruiden met peper naar smaak.
  5. Leg de zalmfilets op de oesterzwammen en dek de pot af.
  6. Laat de zalmfilets zo gaar worden tot "blue", +/- 10min. indien helemaal gaar, iets langer.
  7. Kook ondertussen de pasta beetgaar in een grote hoeveelheid gezouten water.
  8. Schik de zalmfilets op het bord en hou ze even warm;
  9. Meng de oesterzwammen met de tagliatelli en doe er de garnaaltjes bij, eventueel ook wat platte peterselie.
  10. Verdelen in porties en klaar!
  11. SMAKELIJK!
moestie