Tagliatelle met zalm

25 25 0 5
Aantal personen:
  • 250 gr tagliatelle
  • 1 courgette
  • 300 gr schotse zalm
  • 2 el olijfolie
  • 1 bakje philadelphia basilicum light (185gr, roomkaas)
  • 25 gr bieslook, fijngesneden
  • 1 citroen
  1. - kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. - snijd intussende courgette en de zalm in blokjes van 1 cm
  3. - verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de courgetteblokjes 2 min, voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min mee
  4. - blus af met 100 ml van het kookvocht uit de pan met pasta
  5. - voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten
  6. - meng de bieslook erdoor
  7. - giet de pasta af en meng met de saus, breng op smaak met citroensap en peper en zout
Lydievr