TAGLIATELLE MET TIJGERGARNALEN A LA PHILADELHIA

3 15 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr tagliatelle
  • 100 gr Philadelphia Light
  • 1 el olie
  • 350 gr gekookte tijgergarnalen (gekoeld of bevroren)
  • 2 tl Thaise rode currypasta
  • 2 el droge witte wijn
  • 400 gr tomatenstukjes
  • 1 handvol gehakte korianderblaadjes
  1. BEREIDINGSWIJZE:
  2. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  3. Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  4. Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  5. TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
FREDJEMOVIE