Tagliatelle met rundvlees, wortel en witte selder

239 20 Gemiddelde moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 350 gram tagliatelle (lintpasta)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
  • 300 g rundvleesreepjes
  • 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 1 ui
  • 1 winterwortel
  • 4 stengels witte selder
  • een paar takjes bladpeterselie
  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Snijd de wortel in reepjes en de witte selder in plakjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de rundvleesreepjes goudbruin. Doe er vervolgens de ui, de winterwortel en de witte selder bij en roer de groenten goed om. Voeg dan de pastasaus toe en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat fijngesneden peterselie.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht