Tagliatelle met rode pepertjes & paprikasaus, zachte kaas en walnoten

3 15 Lage moeilijkheid 1 5
Aantal personen:
  • 200 g tagliatelle
  • 1 pot (500 g) Bertolli Arrabbiata
  • 50 g verse roomkaas
  • 2 takjes peterselie
  • 50 g gepelde grof gehakte walnoten
  • salade met peer*
  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verwarm de pastasaus. Verdeel de roomkaas in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Meng de tagliatelle met de pastasaus. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden. Strooi de stukjes kaas, de peterselie en de walnoten erover. Serveer de salade erbij.
  3. * Groene salade met peer: schil een peer en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng ze met ca. 100 g groene salade. Besprenkel de salade met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht