Tagliatelle met pikant rundvlees, sluimerwtjes, kappertjes en Parmezaanse kaas

17 20 5 5
Aantal personen:
  • 400 g tagliatelle
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stukje rode peper
  • 2 tomaten
  • 3 eetlepels vloeibare margarine met olijfolie
  • 300 g rundergehakt
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 4 eetlepels kappertjes
  • 300 g sluimerwtjes
  • 50 g geschaafde Parmezaanse kaas
  1. Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  2. Pel en snipper de knoflook. Hak de rode peper fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
  3. Verhit de margarine in een wok of braadpan en roerbak de rode peper en knoflook gedurende 1 minuut. Voeg het gehakt toe en roerbak het tot het bruin en rul is. Voeg de tomaten toe en bak ze gedurende 2 minuten mee. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe, laat het smelten en schep het erdoor. Voeg de kappertjes toe en laat de vleessaus gedurende 10 minuten pruttelen.
  4. Snijd de puntjes van de sluimerwtjes kook ze gedurende 3 minuten in ruim kokend water. Afgieten en schep ze met de tagliatelle door de vleessaus. Voeg naar smaak peper toe.
  5. Verdeel de tagliatelle over 4 warme diepe borden en strooi de Parmezaanse kaas erover.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht