Tagliatelle met kip roomsaus

7 30 4 5
Aantal personen:
  • 250 g kipfilet
  • 75 g spekreepjes
  • 250 g tagliatelle
  • 80 g roomkaas met kruiden
  • 1 rode paprika
  • 250 g champignons
  • 1,5 dl koksroom
  • 1 bl kippenbouillon
  • organo
  • peper en zout
  • olijfolie
  1. De kip, paprika en champignons in stukjes snijden. Zet daarna het water op voor de pasta.
  2. Bak de spekreepjes en kip in een koekenpan. Doe daar de paprika bij en roer even door. Als de pasta in de pan zit, doe je de champignons in de koekenpan en breng je het op smaak met oregano, Italiaanse kruiden, bouillonblokje, zout en peper.
  3. Doe de roomkaas en koksroom erbij en roer het goed door tot je een romige saus hebt.
  4. Als de pasta beetgaar is serveren met de saus.
Ewald56