Tagliatelle met kip in romige mosterdsaus

1 35 3 5
Aantal personen:
  • 400 gram tagliatelle
  • 4 kippenfilets
  • 250 ml room
  • 1 scheutje witte wijn
  • 2 eetlepels dijon mosterd
  • 1 eetlepel graanmosterd
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  1. Snij de kip in beetklare stukken.
  2. Snij de ui fijn, plet het teentje look en bak in een bodempje olie in een diepe pan of wok.
  3. Voeg kip toe aan de pan met look en ui.
  4. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Voeg room toe aan pan met kip, look en ui, en voeg daarna de mosterd en het scheutje witte wijn toe.
  6. Roer alles dooreen en laat even doorkoken.
  7. Giet de tagliatelle af en serveer de tagliatelle met de kip in roomsaus.
Natje_9999
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht