Tagliatelle met kip in een roomsaus

68 25 4 5
Aantal personen:
  • 250 gram Kipfilet
  • 250 gram Tagliatelle
  • 75 gram Spekreepjes
  • 80 gram Roomkaas naturel / kruiden
  • 1 bakje Champignons
  • 1 Rode paprika
  • 1,5 dl Licht en romig (koksroom)
  • 1 blokje kippenbouillon
  • Oregano
  • Italiaanse kruiden
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  1. Voorbereiding
  2. De kip, paprika en champignons in stukjes snijden. Zet daarna het water op voor de pasta.
  3. Bereidingswijze
  4. Bak de spekreepjes en kip in een pan. Doe daar de paprika bij en roer even door. Als de pasta in de pan zit, doe je de champignons in de pan en breng je het op smaak met oregano, Italiaanse kruiden, bouillonblokje, zout en peper. Doe de roomkaas en koksroom erbij en roer het goed door tot je een romige saus hebt. Als de pasta beetgaar is serveren met de saus.
Stijn_2