Tagliatelle met kip en rode curry

7 30 3 5
Aantal personen:
  • 250 g tagliatelle
  • arachideolie
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes look
  • 2 el rode currypasta
  • 250 g kipfilet
  • 2 el vissaus
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 el limoensap
  • 1 dl kippenbouillon
  • peper
  • verse koriander
  1. Snij de kip in reepjes. Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok op hoog vuur en roerbak de fijngehakte sjalotjes en de geperste look 3 min. Lepel de currypasta erbij en roerbak 2 min. Schep de kip in de wok en roerbak 3 min. Giet er de vissaus, de suiker, de kokosmelk, het limoensap en de bouillon bij en laat de saus 5 min sudderen. Breng op smaak met flink wat peper. Kook de tagliatelle beetgaar en laat ze goed uitlekken. Roer er wat arachideolie door om kleven te vermijden. Schep de pasta op broden, giet er de saus met kip over en garneer met fijngehakte koriander.
bolleke1970
Meer inspiratie

PastaHoofdgerechtZomer