Tagliatelle met groentjes die op moesten

4 20 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 bosje bladpeterselie grof gehakt
  • 2 moten zalmfilet zonder huid.
  • 2 vlees tomaten in blokjes zonder vruchtvlees
  • 75 ml `droge witte wiujn
  • 1 rode peper zonder zaad in ringetjes
  • 2 teen knoflook in plakjes
  • 1 el olijfolie
  • 175 gr tagliatelle
  • 6 grote champignons in stukjes/ plakjes
  • 1/2 prei in ringretjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 1/2 rode paprika in blokjes
  • peper en zout
  • 1 groente bouillonblokje
  1. Tja, in de koelkast een halve paprika, champignons en een flink stuk prei en een rood pepertje schreeuwden om verwerking en zo deden we dat dus.......
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook met de peper , ui, paprika en prei een minuut of 5..
  3. Voeg de wijn toe en laat deze voor de helft inkoken.
  4. Snijd intussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  5. Bak in een andere pan de stukjes of plakje champignons.
  6. Voeg de tomaat de champignons toe en bestrooi met peper en zout en de Italiaanse kruiden., Leg de met zout en peper bestrooide zalm in het groentemengel en laat deze mooi garen..
  7. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de beschrijving op de verpakking gaar in een groente bouillonblokje.
  8. Giet de pasta af en verdeel over 2 borden, daarop de groentjes en dan de zalm. Strooi er de peterselie over.
  9. Heel lekker en.... mooi alle restjes op.
Love to Cook