Tagliatelle met geroosterde paprika & courgettesaus en tonijn

2 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 200 g tagliatelle
  • 1 blikje (ca. 185 g) tonijn in olijfolie
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Primavera
  • 1 takje basilicum
  • gemengde salade met rucola*
  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de tonijn in stukjes.
  2. Verwarm de pastasaus. Voeg de tonijn toe en verwarm nog 2 min. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes. Meng de tagliatelle met de saus.
  3. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met de basilicum. Serveer de salade erbij.
  4. * Gemengde salade met rucola: besprenkel ca. 80 g gemengde salade met rucola met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper en eventueel met nog wat croutons.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht