Tagliatelle met gerookte zalm in Boursinsaus

37 15 4 5
Aantal personen:
  • 200 g gerookte zalm (versnipperd)
  • 1 Boursin met look en fijne kruiden (150g)
  • 1 nep-boursin (vb. Garlan van Colruyt 150 g)
  • 25 g boter
  • 1 eetlepel bloem
  • 200 ml melk
  • 250 g tagliatelle
  1. Doe wat boter in een microgolfkom en laat smelten (45 sec).
  2. Meng er 1 soeplepel bloem door en voeg 200 ml melk bij.
  3. Telkens 1 minuut in de microgolf zetten en goed roeren tussendoor.
  4. Dit tot de saus de gewenste dikte heeft.
  5. Meng nu de kazen erdoor. Om goed te laten oplossen eventueel wat bijwarmen en eventueel wat melk toevoegen als de saus te dik geworden is.
  6. Vervolgens de zalm erdoor mengen en opdienen met tagliatelle
emmymaertens
Meer inspiratie

FransPastaHoofdgerechtLente