Tagliatelle met gemengde paddestoelen, bosui en parmezaanse kaas

2 25 0 5
Aantal personen:
  • 400 g tagliatelle
  • 3 sl groene pesto
  • 500 g champignons (mengeling)
  • 1 sjalot
  • 2 takjes platte peterselie
  • 3 pijpajuintjes
  • 75 g parmezaanse kaas
  • 3 bouillonketeltjes groenten van Knorr
  • 1 sl Bertolli olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  1. Kook de pasta beetgaar in 1,5 liter water en 3 Knorr Bouillonketeltjes Groenten.
  2. Giet de pasta af en meng met de groene pesto.
  3. Maak ondertussen de paddestoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.
  4. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddestoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten.
  5. Schep de paddestoelen uit de pan en doe in een kom.
  6. Snijd de pijpajuintjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
  7. Voeg dit, samen met de pasta toe aan de paddestoelen en meng goed door.
  8. Serveer in diepe schaaltjes.
britty_