Tagliatelle met erwten en kalkoen

2 15 0 5
Aantal personen:
  • 300 gram Tagliatelle pasta
  • 450 gram tuinerwten diepvries
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 gram kalkoenblokjes
  • 250 gram boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 200 ml. hete kippenbouillon blokje
  • 100 gram aspergetips
  • 15 gram muntblaadjes fijngesneden
  • 50 gram Grana Padano kaas geschaafd
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kalkoenblokjes op hoog vuur in 3 minuten rondom goudbruin. Voeg de boursin,bouillon en aspergetips toe en laat 5 minuten op middelhoog vuur gaar worden. Meng de pasta met de erwten en bestrooi met 1/3 van de munt. Strooi de rest van de munt en de kaas over het kalkoenmensel en serveer .
  2. BON APPETIT
Treibeltje