Tagliatelle met Effi Licht en Fris Natuur en courgettes

307 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g tagliatelle
  • zout en peper
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 150 g Effi Natuur
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 courgettes (in stukjes gesneden)
  • 2 teentjes look
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • 50 g parmezaankaas
  1. Breng water met zout aan de kook. Bereid de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat.
  2. Verhit ondertussen de Solo in een braadpan. Bak daarin de courgettestukjes met de gehakte look gedurende enkele minuten.
  3. Breng op smaak met peper en zout. Zet opzij.
  4. Laat de pasta uitlekken als die beetgaar gekookt is.
  5. Giet de pasta vervolgens terug in de pan.
  6. Voeg er de Effi Natuur aan toe, goed roeren.
  7. Doe er dan de gebakken courgettestukjes bij, goed mengen. Breng op smaak met peper en zout indien nodig .
  8. Serveer in diepe borden en garneer met platte peterselie, geraspte citroenschil en krulletjes parmezaankaas.
Solo