Tagliatelle met champignons en boursinkaas

76 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 gram witte bloem
  • 2 eieren
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 50 gram diepgevroren gehakte spinazie
  • 1 ui
  • 2 teentje knoflook
  • 2 eetlepels verse bieslook
  • 250 gram champignons
  • 150 ml witte wijn
  • 50 gram boursinkaas met peper
  • 125 ml room
  1. 1.Maak de pasta klaar zoals de verpakking vermeld met een scheutje olie en een snuifje zout
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de ui en de knoflook. Voeg de paddestoelen, wijn en de helft van de bieslook toe. Laat 2 minuten koken en roer er de Boursinkaas en room onder. kruid met peper en zout. Roer tot de mengeling warm is.
  3. Giet de pasta af, voeg bij de pan en meng. Garneer met de overgebleven bieslook.
krisb