Tagliatelle Ciociari

2 50 0 5
Aantal personen:
  • 350 g tagliatelle
  • 350 g kiporgaanvlees (lever, hartjes en maagjes)
  • 2 eetl tomatenpuree
  • 1 ui , fijngesneden
  • chilivlokken
  • 25 g gedroogde porcini
  • 3 eetl olijfolie
  • zout & peper
  • 40 g geraspte pecorino
  1. Week de porcini, 20 min, in heet water.
  2. Hak het orgaanvlees voor de saus heel fijn. Verhit de olijfolie in 1 pan en smoor de ui glazig. Bak het vlees met de ui in 5-6 min gaar. Giet de porcini af en roer het weekvocht door de tomatenpuree. Doe de paddestoelen en het tomatenmengsel met de chilivlokken bij het vlees. Stoof alles 20 min en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de pasta al dente, giet ze af en meng ze door de saus.
  4. Serveer bestrooid met pecorino.
brubru