tacoschelpen

288 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 600 g gemengd gekruid gehakt van rund-en varkensvlees
  • Solo vloeibaar
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 groene paprika, in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • zwarte peper
  • zout
  • cayennepeper
  • 0.3 l tomatencoulis
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • worcestershiresaus
  • 6 tacoschelpen
  • 1 krop ijsbergsla
  • 200 g geraspte cheddar
  1. Bak het gehakt in wat Solo vloeibaar.
  2. Voeg de overige ingrediƫnten, behalve de tacoschelpen, sla en kaas, toe.
  3. Laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  4. Warm de tacoschelpen enkele minuten op in de oven .
  5. Snij de sla in lange, dunne reepjes en verdeel ze over de tacoschelpen.
  6. Voeg het vlees toe en strooi de kaas erover. Onmiddellijk opdienen.
Solo