tacoschelpen

97 40 4 5
Aantal personen:
  • 500 g gekruid gehakt van rund- en varkensvlees
  • Solo Vloeibaar
  • 1 versnipperde ui
  • 1 groene paprika, in blokjes gesneden
  • 1 el komijnpoeder
  • 1/2 el zwarte peper
  • zout
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 1/2 l gezeefde tomaten
  • 1 geperst knoflookteentje
  • 3 druppels worcestersaus
  • 12 tacoschelpen
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 200 g geraspte cheddar
  1. Bak het gehakt in wat Solo Vloeibaar. Voeg de overige ingrediƫnten, behalve de tacoschelpen, sla en kaas, toe. Laat het geheel ongeveer 20 minuten sudderen op een laag vuurtje. Bak de tacoschelpen enkele minuten in een beetje olie. Snij de sla in lange, dunne reepjes en verdeel ze over de tacoschelpen. Voeg het vlees toe en strooi de kaas erover. Onmiddellijk opdienen.
Solo