Taco’s met rucola, spinazie en witte kool, kruidig kippengehakt en avocado-yoghurtsaus

564 35 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 12 taco's
  • 100 g rucola
  • 150 g spinazie
  • 100 g witte kool-geraspt
  • 300 g kippengehakt
  • Solo
  • 1 witte ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 mespunt gember
  • 1 mespunt gemalen komijn
  • peper van de molen
  • zeezout
  • 2 eetlepels zoete chilisaus
  • 2 avocado’s
  • sap van 2 limoenen
  • 1 lookteentje
  • 1 dl volle yoghurt
  • 3 eetlepels olijfolie
  1. Snipper de ui fijn en stoof ze aan in wat Solo, voeg het kippengehakt en de kruiden toe en bak alles mooi aan. Voeg er de chilisaus aan toe en breng op smaak met peper en zout. ??
  2. Mix de avocado’s met het limoensap, olijfolie, look en de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. ??
  3. Meng de rucola, de fijngesneden spinazie en de witte kool met een weinig olijfolie, peper en zout.
  4. Bereid de taco’s voor zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het kippengehakt over de taco’s en schik er de gemengde sla over. Serveer met de avocadosaus.
Solo