Taco's met mais, courgette en mozzarella

4 35 0 5
Aantal personen:
  • 100 ml olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 2 groene pepers
  • 500 gram courgette
  • 2 blikjes mais
  • 8 gedroogde tomaten op olie
  • 2 sap limoenen
  • 2 eetlepels platte peterselie
  • 12 tacoschelpen
  • 400 gram mozzarella
  1. Verhit de helft van de olie in een wok en fruit hierin de knoflook,
  2. ui en groene peper 2-3 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de courgetteblokjes erdoor en roerbak 4-5 minuten.
  3. Meng de mais, tomaten, limoensap en peterselie erdoor en warm mee. Breng op smaak met zout en pe- per. Vul de taco’s met dit mengsel en verdeel de mozzarella erover.
Marloes2004