Video afspelen

Taco’s met koolvis

38 22 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 0.25 rode kool, fijngesneden
  • 0.25 witte kool, fijngesneden
  • 1 el olijfolie
  • 0.5 limoen, geperst
  • 4 koolvisfilets
  • 2 el tacokruiden (of Mexicaanse viskruiden)
  • 50 g Solo margarine
  • 8 kleine maïs tortilla's
  • 2 avocado's, in stukjes
  1. Doe de rode en witte kool in een kom en voeg de olijfolie en het limoensap toe. Kruid goed af met peper en zout. Zet de groenten aan de kant zodat het slaatje kan marineren.
  2. Kruid de koolvis royaal met de tacokruiden. Zet een pan op middelhoog vuur en voeg de Solo Bakken en Braden toe. Bak de vis zo’n 4 minuten tot de onderkant een mooi kleurtje heeft. Draai de vis om en bak 3 minuten tot de vis helemaal gaar is (de vis mag uit elkaar vallen).
  3. Snijd de vis in stukjes. Verwarm de tortilla’s volgens de instructies aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kool en de vis over de tortilla’s. Verdeel de avocado over de taco’s. Kruid goed af met peper en zout.
Solo