Taco's met kip en mexicaanse salsa

5 30 0 5
Aantal personen:
  • 100 ml olijfolie
  • 4 sjalotjes
  • 4 teentjes knoflook
  • 1,2 kilo kipfilet
  • 3 eetlepels chilisaus
  • 150 gram rucola
  • 12 tacoschelpen
  • 750 gram trostomaten (salsa)
  • 2 sap limoenen (salsa)
  • 2 rode uien
  • 2 rode pepers
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje gehakte koriander
  1. Meng alle ingrediënten voor de salsa, breng op smaak met zout en zet apart.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 2-3 minuten. Bestrooi de kipfilet met zout en schep erdoor. Roerbak 7-8 minuten en roer de chilisaus erdoor.
  3. Snijd de rucola eventueel iets kleiner en vul de taco’s ermee. Verdeel de kip erover en serveer met de salsa.
Marloes2004