taboulé met mango en garnalen

9 20 3 5
Aantal personen:
  • 220 gr garnaalstaarten
  • 1 grote helft van mango in fijne stukjes
  • 2 fijngehakte lenteuitjes
  • 5 eetl fijngehakte muntblaadjes
  • 250 gr couscous
  • 1 kleine komkommer gepeld en ontpit in kleine blokjes
  • 1 paar citroenen
  1. bereid de couscous zoals je altijd doet
  2. voeg het sap van 2 tot 3 citroenen en 3 eetlepels olijfolie toe
  3. breng op smaak met pepeer en zout
  4. zet gedurende 1 u in koelkast
  5. meng nu de munt onder de couscous
  6. voeg een beetje komkommer en mango toe en meng
  7. zet weerom even in koelkast
  8. verdeel later de taboulé over de borden en garneer met de garnaalstaarten
  9. makkelijk om op voorhand te maken, kan zowel als hoofdgerecht, of als voorgerecht worden gegeten
hildeke3105