Taartje v. geitenkaas ,zongedr. tom.met gandaham

11 30 4 5
Aantal personen:
  • 250 gr gandaham
  • 4 stuks geitekaasjes (type crottin)
  • 100 gr zongedroogde tomaten
  • 1 potje basilicum
  • bieslook
  • 2 sjalotjes
  • 8 groene olijven
  • 10 gepelde amandelnootjes
  • 1 dl olijfolie
  • 1/2 dl balsamicoazijn
  • 1 tlp roomse kervel
  • 1 tlp munt
  • 1 tlp koriander
  • pezo,cayennepeper
  1. Bereidingswijze : Snijd de geitekaasjes in kleine blokjes (gaat best met ee vochtig mes)en meng ze met de versnipperde sjalotjes,de fijngehakte olijven ,de fijngehakte amandelen ,de groene kruiden (uiteraard ook fijngehakt) 1/2 dl olijfolie,pezo en cayennepeper.Vul bodemloze cilindervormpjes op met de kaas en de zongedroogde tomaatjes ,..Drapeer de ham op koude borden en zet het taartje erop . Verwijder het vormpje en versier met wat basilicumblaadjes,samen met een paar sliertjes bieslook .Druppel de rest van de olijfolie en de azijn over de ham en versier met takjes bieslook .Smakelijk en mooi !
jakobina