TAART RABARBERTAART

2 60 0 5
Aantal personen:
  • 250 GR RABARBER
  • 125 GR SUIKER
  • 3 VOLLE EIEREN
  • 50 GR BOTER
  • 50 GR MAISZETMEEL
  • 125 GR ZELFRIJZENDE BLOEM
  • 3 EETLEPELS MELK
  • 4 EIWITTEN ( MERINGUES)
  • 200 GR BLOEMSUIKER ( MERINGUES)
  1. SPOEL RABARBER EN SNIJ FIJN . SPLIT DE EIEREN . MIX DE SUIKER , 2 EIERDOOIERS , 1 VOL EI EN DE BOTER SAMEN . DOE ER DE BLOEM EN MAISZETMEEL BIJ EN MIX GOED . VOEG DE MELK TOE EN MIX ALLES GLAD .
  2. VET EEN TAARTVORM IN SCHEP DEEG IN VORM EN DOE ER DE RABARBER BIJ . BAK AF GEDURENDE 40 MINUTEN OP 175 ° . KLOP DE EIWITTEN STIJF EN MIX ER DE BLOEMSUIKER DOOR . DOE EIWIT IN SPUITZAK EN SPUIT RONDJES OP PLAAT .
  3. LAAT IN OVEN VAN 100° EEN HALF UUR GAAR WORDEN EN LAAT AFKOELEN IN OVEN MET OPEN DEUR VAN DE OVEN . VERKRUIMEL DE MERINGUES OP DE TAART.
Izegem 54