TAART PERETAART MET CRUMBE

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 HELE BLADERDEEGBODEM
  • 100 GR RICOTTA
  • 1 MAAL EIGEEL
  • 6 VOLLE PEREN
  • 20 GR SUIKER
  • 1 LEPEL CITROENSAP
  • 50 GR ZACHTE BOTER ( CRUMBE)
  • 50 GR BRUINE SUIKER ( CRUMBE)
  • 50 GR BLOEM (CRUMBE)
  1. MENG VOOR DE CRUMBE ALLES SAMEN TOT GLADDE MASSA EN LAAT 15 MIN RUSTEN IN DE FRIGO . ROL HET DEEG UIT , LEG OP BAKPLAAT EN LAAT BRUIN BAKKEN OP 200 GR . LAAT AFKOELEN EN VERKRUIMEL HET DAN .
  2. SCHIL DE PEREN OVERGIET ZE MET CITROEN SAP VOOR DE KLEUR .
  3. MENG EI , SUIKER EN RICOTTA SAMEN EN BRENG OP SMAAK MET CITROENSAP .
  4. ROL BLADERDEEG UIT IN TAARTVORM . GIET RICOTTAMENGSEL ERIN EN DEK AF MET DE PEREN . BAK DE TAART IN VOORVERWARMDE OVEN OP 180 ° GEDURENDE 30 MINUTEN , BESTROOI MET DE CRUMBE EN LAAT AFKOELEN .
Izegem 54