Taart met hesp-bacon, mimolette en zachte bloemkool

6 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 sneden gekookte hesp
  • 1OO gr baconsneedjes Herta
  • 20 gr bloem
  • 2 eieren
  • 80 gr momolettekaas of half oude gouda
  • 1 kipbouillionbloje
  • 1 ui
  • 300 gr bloemkool
  • 2 dl room
  1. leg bladerdeeg met het bakpapier in de bakvorm,doorprik met een vork. Kook de bloemkool met de ui 15 minuten, giet af en mix met de eieren, bloem, room en het verkruimelde bouillionblokje, snij de hesp en bacon on reepjes, de kaas in kleine blokjes, giet het bloemkoolmengsel op het deeg, beleg met het vlees en de blokjes kaas.
  2. Laat 35 minuten bakken op 200 graden in warme luchtoven, 45 minuten in traditionele oven.
Monique_14