TAART KAASTAART MET SPECULAAS

9 40 0 5
Aantal personen:
  • 250 GR MASCARPONE
  • 250 GR YOGHURT
  • 250 GR ZURE ROOM
  • 200 GR SUIKER
  • 1 CITROEN
  • 1 VANILLESTOK
  • 2 PAKJES SPECULAAS
  • 4 HELE EIEREN
  • 8 EIGELEN
  • 200 GR BOTER
  1. VERWARM DE OVEN OP 120 GRADEN.
  2. MAAL SPECULAAS FIJN EN VOEG DE MALSE BOTER TOE.
  3. BELEG DE BODEM VAN TAARTVORM MET HET MENGSEL EN DRUK GOED AAN.
  4. KLOP DE EIEREN EN DE SUIKER SCHUIMIG EN SCHRAAP HET VANILLEMERG ER ONDER . ROER DE ZURE ROOM , DE MASCARPONE EN YOGHURT ONDER DE MASSA.
  5. MENG ALLES GOED ONDER ELKAAR EN VOEG CITOENSAP ALS LAATSTE TOE.
  6. LEG HET MENGSEL OP DE KOEKBODEM EN BAK GEDURENDE 1,15 UUR OP 120 GRADEN . TAART GOED LATEN AFKOELEN VOORALLEER TE VERSNIJDEN.
Izegem 54