TAART DRIEKONINGENTAART

4 50 0 5
Aantal personen:
  • 1 EIERDOOIER
  • 80 GR SOLO VLOEIBAAR
  • 1 ZAKJE VANNILLESUIKER
  • 2 VELLEN BLADERDEEG
  • 150 GR AMANDELPOEDER
  • 3 EIEREN
  • 80 GR SUIKER
  1. OVEN VOORVERWARMEN OP 200 GRADEN . DE AMANDELPOEDER , SOLO VLOEIBAAR , DE EIEREN EN VANNILLESUIKER TOT EEN GLADDE DEEG MAKEN . LEG EEN VEL BLADERDEEG IN EEN VORM EN BAK DIE EEN VIERTAL MINUTEN VOOR . LEG HET DEEG IN DE VOORGEBAKKEN DEEGVORM , STRIJK DIE GLAD EN LEG ER WILLEKEURIG EEN BOON IN . LEG DE ANDERE DEEGROL ER NU BOVENOP EN DRUK ED RANDEN GOED AAN . KERF VOORZICHTIG STREPEN IN HET HET DEEG EN WRIJF DEZE IN MET EEN LOSGEKLOPTE EIDOOIER . BAK DE TAART TOT ZE GOUDBRUIN IS ONGEVEER 35 MINUTEN .
Izegem 54