Syrische broodsalade

0 0 0 5
Aantal personen:
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 2 bosuitjes
  • koriander
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1/2 tl munt
  • zout en peper
  • 2 shoarmabroodjes
  1. Was de komkommer en de tomaten en snijd in kleine blokjes.
  2. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in kleine ringetjes.
  3. Pel de knoflook en pers ze boven de olie uit. Voeg het citroensap en de munt toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Halveer de schoarmabroodjes en rooster ze lichtbruin.
  5. Schep de komkommer, ui, tomaat en de dressing in een grote kom door elkaar.
  6. Verbrokkel de broodjes grof en strooi ze met de koriander over de salade.
Mystica