SWEET CHICKEN SALAD

0 40 0 5
Aantal personen:
  • 300 g biologische kipfilet
  • 1 tl kurkuma
  • 2 tl kerriepoeder
  • Snufje zeezout en zwarte peper
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 2 middelgrote zoete aardappelen
  • 250 g sperziebonen
  • Kokosolie, om in te bakken
  1. Spoel de kipfilets schoon en snijd in blokjes. Doe ze in een kom, bestrooi met kurkuma, kerriepoeder, zeezout, zwarte peper en knoflook en laat tien minuten marineren.
  2. Schil ondertussen de zoete aardappel en kook ze net als de sperziebonen gaar in water, elk in een eigen pan.
  3. Bak de kip met een theelepel kokosolie gaar op laag vuur. Doe alles daarna in een grote schaal en laat afkoelen. Serveer met een dressing van 2 el biologische mayonaise, 1 tl mosterd, 1 tl honing, 1 tl balsamicoazijn en 2 el olijfolie.
NelekeP