Supersnelle gezonde , heerlijke visstoof

7 14 4 5
Aantal personen:
  • 300 gram kabeljauw ( diepvries)
  • 1-3 teen knoflook gesnipperd
  • 400 gr Provençaalse wokgroente of andere wokgroente
  • 50 ml droge witte wijn
  • 175 ml tomato frito
  • 1/2 tl Provençaalse kruiden
  • 150 gr rijst
  • 1 el olijfolie
  1. .Laat de kabeljauw ontdooien. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
  2. Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
  3. Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.Lekker met partjes citroen. Ook lekker met rijst.
Love to Cook