Supersnel "appeltaarttoetje" met ijs.

17 15 3 5
Aantal personen:
  • 4 appels
  • 1 blikje croissantdeeg
  • 2 el abrikozenjam
  • 2 el honing
  • poedersuiker
  • 4 el geschaafde amandelen
  • kaneelpoeder
  • 4 bolletjes vanille roomijs
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Schil de appels en maak er plakjes van. besprenkel met wat citroensap, zodat ze niet verkleuren.Vet een lage taartvorm van ca 20 cm in en bekleedt de vorm met het deeg. Roer jam en honing door elkaar en verdeel het over het deeg.Drapeer de appelschijfjes op het jam-honingmengsel en strooi er poedersuiker over en daarna het amandelschaafsel.Bak het geheel gaar in ca 10 min.
  3. Snij de taart in stukken en laat even iets afkoelen tot lauwwarm en leg vlak voor het serveren er een bolletje ijs op.Strooi wat amandelschaafsel en of poedersuiker over het geheel.
  4. .
  5. .
  6. .
Love to Cook