Super snelle pasta met rauwe ham, rucola, nootjes en groene kruiden crème fraiche

20 15 4 5
Aantal personen:
  • 1 doosje cherry tomaatjes gehalveerd
  • 200 gr verse pasta
  • 2 el zwarte olijven
  • 1 klein handje rucola
  • 2 el crème fraîche
  • 1 el gehakte bieslook kervel en peterselie met elkaar mengen
  • pezo
  • 1 `handje geroosterde pijnboompitjes
  • 100 gr rauwe ham in repen gesneden
  1. Kook de pasta af in ruim water, zoals op de verpakking wordt aangegeven. Giet de gekookte pasta op een zeef en weer terug in de pan. Meng nu met uitzondering van de rucola de overige ingrediënten door de pasta, en roer als laatste de rucola erdoorheen. Breng alles op smaak en smullen maar.
  2. Tip: Smakelijk met een glas Prosecco en gegrild Ciabatta of Focaccia brood
Love to Cook