Struisvogelfilet met mosterd en dragon

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 struisvogelfilets
  • 100 gram magere kruidenkaas
  • 1 scheutje halfvolle melk
  • 1 ui
  • 2 eetlepels mosterd
  • 3 takjes dragonblaadjes
  • peper
  1. Bak het vlees in de olijfolie. Zorg ervoor dat de pan heet is zodat je een krokant korstje krijgt en de filets nog rozig rood zijn aan de binnenkant. Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder folie.
  2. Bak de gepelde en gesnipperde ui in de olie. Voeg de kruidenkaas al roerend toe met een scheutje halfvolle melk. Meng er de mosterd en de fijngesnipperde dragonblaadjes onder.
  3. Roer goed en werk af met wat peper. Leg de filets op de borden, giet er de saus over en dien op met pastinaakpuree. Garneer met wat veldsla of postelein.
Pascal Claessens