Stracciatella Sundae

10 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 grote bollen Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
  • 100 g Madeiracake, in dunne plakjes
  • 4 el cognac
  • 150 ml sinaasappelsap
  • 250 g zoete kastanjepasta
  • 2 el honing
  • 0.5 tl gemalen kaneel
  • fijn gemalen nootjes voor de afwerking
  1. Leg een sneetje cake op de bodem van een dessertglas en besprenkel het met een eetlepel cognac en twee eetlepels sinaasappelsap.
  2. Spuit of smeer de kastanjepasta gelijkmatig uit over elk stukje cake.
  3. Werk af met een beetje honing en een snuifje kaneel.
  4. Schep een grote bol Carte D'Or Stracciatella uit en leg het op het stukje cake.
  5. Versier met de fijngemalen nootjes.
  6. Dien onmiddellijk op.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht