stoverij op grootmoeders wijze

77 120 3 5
Aantal personen:
  • 1/2 kg varkensstoverij
  • 1/2 kg rundsstoverij
  • 1/4 l trappist
  • 3 stuk uien
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 soeplepel mostard
  • 1 soeplepel bruine suiker
  • 1 blokje rundsboullion
  • zout peper
  1. Neem een goeie klont boter laat die bruinen en voeg vlees toe.
  2. Goed bruinen,daarna de uien in grote stukken,kruiden peper zout,mee laten bruinen.
  3. Daarna mostard boullion blokje laurier suiker bijdoen.
  4. Daarna overgieten met de trappist en laat zachtjes gedurende ongeveer 2 uur gaar worden.
  5. Als het bier teveel verdampt nog beetje bijdoen .Op het laatste de saus binden met maizena.
  6. Indien U in bezit bent van een snelkoker is dit klaar op half uurtje.
  7. Smakelijk
moorhem