Stoofvlees met Rodenbachbier

11 180 3 5
Aantal personen:
  • 1 kg stoofvlees
  • 3 flesjes Rodenbachbier
  • 1 boterham met mosterd
  • 1 tl mosterd
  • 1 zakje stoofvleeskruiden
  • 1 grote ajuin
  1. Kruid het vlees met peper en zout.
  2. Bak het vlees met boter in een pan.
  3. Schenk het vlees in een grote kookpot (samen met de saus), op een laag vuurtje.
  4. Snij de ajuin fijn en voeg toe aan de kookpot.
  5. Leg de boterham erin met de mosterd naar onder.
  6. Voeg de stoofvleeskruiden erbij.
  7. Schenk het bier in de kookpot.
  8. Laat 1 uur op een zacht vuurtje koken, voeg daarna nog een tl mosterd toe.
  9. Laat nog een uur op een zacht vuurtje koken.
Angelique1988