Stoofvlees met citroen

0 0 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram stoofvlees
  • 50 gram boter
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 citroen
  • 3 wortelen
  • peterselie
  • 1 laurierblad
  • peper en zout
  1. Doe de boter in een braadpan en bak het vlees, haal het daarna even uit de braadpan.
  2. Bak in de braadpan de ui glazig, voeg het vlees weer toe en giet het sap van de citroen erover.
  3. Voeg 100 ml water en het laurierblad toe, sluit de pan en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is.
  4. Maak intussen de wortelen schoon en snijd ze in plakjes.
  5. Voeg deze met de kruiden naar smaak bij het vlees. Persoonlijk gebruik ik oregano.
  6. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten sudderen tot de wortelen ook gaar zijn.
  7. Maak het gerecht af met wat peterselie.
Mystica
Meer inspiratie

GrieksVleesHoofdgerecht