Stoofpotje van varkensvlees met Duvel en Luikse stroop

1006 180 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 kg varkenskarbonade
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 1 ui
  • 3 wortelen
  • 1 dl Duvel
  • 2 eetlepels Luikse stroop
  • 8 dl vleesbouillon
  • 200 g sluimererwten
  1. Snij de ui en wortelen in grote brunoise.
  2. Snij het vlees in stukken en bak het bruin in Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de ui en de wortelen toe.
  4. Blus met Duvel en voeg de Luikse stroop toe. Laat tot de helft inkoken en overgiet dan met de vleesbouillon.
  5. Laat 2 uur en een kwartier sudderen op een zacht vuur.
  6. Dien op met rijst en sluimererwten.
Solo
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht