Stoofpotje van konijn met vijgen en amandelen

21 60 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 8 konijnenbillen
  • 4 rijpe vijgen
  • 80 g amandelen
  • 4 teentjes knoflook
  • sap van 2 citroenen
  • 2 eetlepels honing
  • 1 Knorr Bouillonketeltje kip
  • bloem
  • peper en zout
  • Solo
  1. Wrijf de konijndelen in met peper en zout, haal ze door de bloem en bak ze rondom aan in Solo. Overgiet met een halve liter water, het sap van de citroenen en de honing en voeg het bouillonketeltje toe. Doe in een ovenschaal. Halveer de vijgen. Pel de knoflook niet maar plet ze even met je mes. Doe de vijgen en de knoflook bij het konijn, bestrooi met amandelen en schuif in de oven op 180°C. Bak in ongeveer 40 minuten gaar.
Solo
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht